Maak kennis met onze gevarieerde traiteurdienst
De Artisjok is uw bondgenoot voor al uw feesten en andere gelegenheden. We reiken u een gevarieerde traiteurdienst in Stekene waarbij versheid en een zorgvuldige afwerking steeds centraal staan. Van buffetten tot schotels, koude en warme menu’s, aperitiefhapjes en desserts: bij Den Artisjok wordt u op elk moment culinair verrast. Maak hieronder kennis met de mogelijkheden en neem contact op om uw bestelling te plaatsen.
Aperitiefhapjes
Koud gedeelte: | |
---|---|
Gegarnierde toastjes | €0,80 |
Glaasje gevuld met een mousse van tonijn of zalm | €1,50 |
Glaasje gevuld met een mousse van Pata Negra of beenham | €1,50 |
Gevulde schaaltjes: | |
---|---|
Paté op een rozijnentoast met uienconfijt | |
Serranoham met meloen | |
Scampi met tartaar | |
Tomaat mozzarella | |
Fetasalade | |
Wrap met kip of zalm | |
Cannelonie van rundscarpaccio |
Lepelhapjes: | €1,80 |
---|---|
Tartaar van gerookte zalm met dille | |
Vitello tonato met kwarteleitje | |
Mousse van bloemkool en verse garnaal | |
Rozijnentoast met brie, honing en nootjes | |
Toast met gerookte eendenborst | |
Gazpacho soepje | €1,00 |
Fantasie van tomaat garnaal | €2,00 |
Mini sandwiches: gesloten of open belegd | €1,30 of €1,60 |
Mini smosjes | €1,65 |
Warm gedeelte: | |
---|---|
Assortiment warme hapjes in bladerdeeg | €0,90 |
Scampi met een currysausje | €1,50 |
Mini worstenbroodje | €0,90 |
Mini kaaskroketje | €0,90 |
Kippenboutje met dipsaus | €0,90 |
Mini pizza | €0,90 |
Gevulde dadels met oud Brugge kaas en bacon | €1,80 |
Soepje | €1,50 |
Kikkerbilletjes is een roomsausje | €1,90 |
Lauw geitenkaasje met spek | €1,90 |
Ontbijten
Ontbijt 2 personen: | € 50,00 |
---|---|
Bordje kaas en vlees | |
2 gekookte eitjes | |
2 yoghurtjes | |
Confituur, choco, smeerkaas, boter | |
Vers fruitsap, koffie of thee | |
Assortiment brood |
Cava ontbijt 2 personen: | € 65,00 |
---|---|
Bordje kaas en vlees | |
2 gekookte eitjes | |
2 yoghurtjes | |
Vers fruitsap, koffie of thee | |
Assortiment brood | |
Confituur, choco, smeerkaas, boter | |
+ Fles Cava |
Champagne Ontbijt 2 personen: | € 85,00 |
---|---|
Bordje kaas en vlees | |
2 gekookte eitjes | |
2 yoghurtjes | |
Confituur, choco, smeerkaas, boter | |
Vers fruitsap, koffie of thee | |
Assortiment brood | |
+ Fles Champagne | |
+ Bordje gerookte zalm |
Luxe ontbijt 2 personen: | € 100,00 |
---|---|
Bordje kaas en vlees | |
2 gekookte eitjes | |
2 yoghurtjes | |
Confituur, choco, smeerkaas, boter | |
Vers fruitsap, koffie of thee | |
Assortiment brood | |
+ Fles Champagne | |
+ Bordje gerookte zalm | |
+ boeket bloemen | |
+ krant |
Aan huis leveren regio Stekene is gratis. Aan huis leveren buiten Stekene is plus 10 euro.
Ontbijten kunnen besteld worden van dinsdag tot zaterdag.
Brunch : 30,00 € per persoon
Vis | |
---|---|
Gerookte zalm met garnituur | |
Tomaat garnaal |
Vlees: | |
---|---|
Hespenrolletjes met asperges | |
Rosbief | |
Parmaham met meloen | |
Assortiment paté en terrine | |
Gebakken worstjes | |
Gekookte eitjes | |
Roerei met bacon | |
Witte bonen in tomatensaus | |
Assortiment kazen | |
Confituur | |
Choco | |
Smeerkaas | |
Cornflakes | |
Gedroogde vruchten | |
Yoghurt | |
Peperkoek | |
Speculaas | |
Vers fruit | |
Roomrijst | |
Chocolademousse | |
Vanillepudding met abrikozencoulis | |
Cake | |
Assortiment broodjes | |
Kan besteld worden vanaf 10 personen | €30,00 p.p. |
Buffet
Stel zelf uw buffet samen uit onderstaande gerechten.
Prijs per persoon, per portie.
te bestellen zijn vanaf 10 pers en min 1 week op voorhand
Tomaat garnaal | €4,00 |
Tomaat tonijn | €3,00 |
Tomaat krab | €3,50 |
Gevulde appelsien met garnaal | €3,50 |
Gevulde avocado met garnaal | €4,50 |
Gevulde eitjes | €1,00 |
Gevulde perzik met tonijn | €2,00 |
Gerookte zalm | €3,00 |
Gerookte heilbot | €3,50 |
Gekookte zalm | €4,00 |
Kippenbout | €1,50 |
Pastei van de chef | €1,50 |
Wildpastei | €2,00 |
Hespenrol met asperges | €3,00 |
Varkensgebraad met verse ananas | €2,00 |
Rosbief | €3,00 |
Parmaham met meloen | €3,00 |
Koude aardappelsalade | €1,50 |
Assortiment brood, botertjes | €3,00 |
Koud buffet
Koud buffet nr 1
Vis: |
---|
Waaier van gerookte vis |
Tomaat garnaal |
Perzik met tonijn |
Vlees: |
---|
Hespenrolletje met asperges |
Rosbief |
Varkensgebraad met verse ananas |
Rauwe ham met meloen |
Kaas: |
---|
Assortiment fijne kazen |
Saladebuffet: |
Gemengde sla |
Komkommer |
Tomaat |
Wortelen |
Boontjes |
Koude aardappelsalade |
Gevulde eitjes |
Al onze schotels worden afgewerkt met verschillende garnituren.
Te bestellen zijn vanaf 10 pers en min 1 week op voorhand
Koud buffet nr 2
Vis: |
---|
Gerookte of gekookte zalm |
Tomaat garnaal |
Vlees: |
---|
Hespenrolletjes met asperges |
Varkensgebraad met verse ananas |
Kippenboutjes |
Parmaham met meloen |
Groenten: |
---|
Gevulde eitjes |
Koude aardappelsalade |
Gemende sla |
Tomaat |
Komkommer |
Boontjes |
Wortelen |
Sausjes: mayonaise, cocktail en tartaar |
Koud buffet nr 3
Vis: |
---|
Gerookte heilbot met mierikswortelsaus |
Tomaat garnaal |
Perzik met tonijn |
Vlees: |
---|
Kippenboutjes |
Vleesbrood met kriekjes |
Hespenrolletje met asperges |
Parmaham met meloen |
Groenten: |
---|
Gevulde eitjes |
Koude aardappelsalade |
Gemende sla |
Tomaat |
Komkommer |
Boontjes |
Wortelen |
Sausjes: mayonaise, cocktail en tartaar |
Te bestellen zijn vanaf 10 pers en min 1 week op voorhand
Koud en warm buffet
Alle buffetten kunnen worden besteld vanaf 10 personen en min 1 week op voorhand dient te gebeuren.
Koud en warm buffet nr 1
Koud gedeelte: |
---|
Verse zalmfilet |
Tomaat garnaal |
Perzik met tonijn |
Hespenrolletje met asperges |
Parmaham met meloen |
Gevulde eitjes |
Koude aardappelsalade |
Gemende sla |
Tomaat |
Komkommer |
Boontjes |
Wortelen |
Sausjes: mayonaise, cocktail en tartaar |
Warm gedeelte: |
---|
Kalkoenfiletgebraad met aardappelgratin en seizoensgroentjes |
Te bestellen zijn vanaf 10 pers en min 1 week op voorhand
Koud en warm buffet nr 2
Koud gedeelte: |
---|
Cocktail van grijze garnalen en verse mango |
Gerookte of gepocheerde zalm |
Gerookte forel met mierikswortel |
Tomaat met mousse van tonijn |
Gerookte heilbot en paling |
Warm gedeelte: |
---|
Varkensgebraad met mosterdsaus of |
Lamsstoofpotje met trappistenbier |
Aardappelgratin |
Aardappelpuree |
Seizoensgroentjes |
Te bestellen zijn vanaf 10 pers en min 1 week op voorhand
Koud en warm buffet nr 3
Koud gedeelte: |
---|
Tartaar van gemarineerde zalm |
Mousse van gerookte forel |
Cocktail van kreeft met verse mango |
Waaier van gerookte vis |
Gepocheerde verse zalmfilet |
Warm gedeelte: |
---|
Varkenshaasje op Provençaalse wijze of met een mosterdsausje |
Aardappelgratin |
Aardappelpuree |
Seizoensgroentjes |
Te bestellen zijn vanaf 10 pers en min 1 week op voorhand
Koud en warm buffet nr 4 (Italiaans)
Koud gedeelte: |
---|
Rundscarpaccio met rucola, Parmezaanschilfers en dressing |
Mozzarella met tomaat en verse basilicum |
Parmaham met meloen |
Assortiment Italiaanse salami, vleeswaren |
Geroosterde aardappelen met rozemarijn |
Rucolasalade met Parmezaanse kaas |
Warm gedeelte: |
---|
Canneloni |
Lasagne |
Pasta met gerookte zalm en scampi’s |
Te bestellen zijn vanaf 10 pers en min 1 week op voorhand
Dessertbuffet
Verse fruitsalade |
Tiramisu |
Roomrijst met abrikozencoulis |
Chocolademousse |
Petit fours |
Assortiment fijne gebakjes |
Bestel onze bereide schotels
Kaasschotels | |
---|---|
Dessert portie 100 gr P/p. | €10,00 |
Hoofdmaaltijd 250 gr P/p | €17,00 |
Charcuterieschotel per persoon | €14,00 |
---|
Tapaschotels | |
---|---|
aperitief per persoon | €8,50 |
Hoofdmaaltijd per persoon | €15,00 |
Prijs €7,50 p.p.
Bestellingen kunnen afgehaald worden tussen 11.00u en 12.00u.