Traiteur Den Artisjok uit Stekene: Van huisbereide pasta tot buffetten en warme maaltijden

Den Artisjok, uw traiteur in Stekene, is een bloeiende delicatessezaak gespecialiseerd in dagverse groenten, kazen en fruit.

Traiteur voor alle gelegenheden

Onze traiteurzaak is een echt familiebedrijf. Mijn man Bert en ikzelf, Mathy, zijn in 2004 gestart en intussen is ook onze dochter mee in de zaak gestapt en hebben we bijkomend één vaste medewerker in dienst.

Wij verzorgen traiteurdiensten voor al uw feesten, recepties en speciale gelegenheden en komen ook graag aan huis om daar de feestmaaltijd voor te bereiden. Contacteer ons zeker om alle mogelijkheden te bespreken.

Gevarieerd en dagvers

In onze zaak serveren we een ruim assortiment aan buffetten, schotels, brunch, raclette, tapas, aperitiefhapjes, soep, voorgerecht, hoofdgerecht en samengestelde menu’s. Neem zeker een kijkje in ons assortiment of bij ons traiteuraanbod.

Als specialiteit hebben wij ook een uitgebreid aanbod aan Belgische, Franse, Spaanse en Italiaanse kazen. En vergeet zeker onze gedroogde hammen en huisbereide lasagne en pasta niet.

Contact opnemen

Traiteur Den Artisjok verwent u culinair vanaf het aperitiefhapje tot het dessert. Vraag gerust meer inlichtingen over onze werkwijze en traiteurdienst. U vindt de gegevens op onze contactpagina.

Nieuws

Welkom op onze vernieuwde website.

Lees meer

openingsuren

Maandag: Gesloten
Dinsdag - Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00
Zondag: Gesloten (Enkel op bestelling)

Bestellingen kunnen afgehaald worden tussen 11.00 u en 12.00 u .

Contacteer ons

Den Artisjok Dorpstraat 34
9190 Stekene - België

Tel./Fax: 03 789 21 00
info@denartisjok.be
BTW BE743 299 419
Back to Top