Kazen, hammen en delicatessen… de verwennerij begint….

Den Artisjok - Stekene - AssortimentIn onze traiteurszaak Den Artisjok hebben we naast een ruim assortiment kazen in Stekene ook smaakvolle vleeswaren en heerlijke delicatessen.

Zuiders temperament

Onze zaak is intussen in Stekene en omstreken gekend voor het ruim aanbod aan Belgische, Franse, Spaanse en Italiaanse kazen. Of u nu van een romige kaas houdt, een krachtige kaas, een schimmelkaas of een schapenkaas, bij ons vindt u al deze lekkernijen terug. Voor de vleeswaren beschikken wij over een mooi gamma aan smaakvolle én gerijpte hammen en salami’s. Daarnaast vindt u in onze toog een vernieuwend én dagvers aanbod aan charcuterie en bereide gerechten.

Bent u op zoek naar delicatessen zoals olijven, oliën, aperitiefkoekjes, ook dan helpen we u graag verder. Wij streven ernaar om altijd op zoek te gaan naar nieuwe specialiteiten zodat we u als klant elke dag culinair kunnen verwennen.

Bestel onze schotels

Heeft u een verjaardagsfeestje of andere gelegenheid in het vooruitzicht? Misschien kunt u op dat moment wel eens onze schotels bestellen. Wij maken verschillende schotels afgestemd op uw vraag, het aantal gasten én rekening houdend met specifieke wensen.

  • Kaasschotel : 12 euro p.p.
  • Charcuterieschotel: 10 euro p.p.
  • Tapaschotel: 13 euro p.p.

Contact opnemen

Vraag gerust meer inlichtingen of plaats uw bestelling. U vindt onze gegevens op de contactpagina.

openingsuren

Maandag: gesloten
Dinsdag - Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00
Zondag: 08:30 - 12:00

Contacteer ons

Den Artisjok Dorpstraat 34
9190 Stekene - België
Ligging

Tel./Fax: 03 789 21 00
info@denartisjok.be
BTW BE743 299 419
Back to Top